38é Mercat d’Intercanvi a Pl.Virreina

Diumenge 7 d’Octubre a la Pl. Virreina de 11.00 a 17.00 h

La Xarxa d’Intercanvi de Gràcia (Xaingra) comença el curs obrint una nova etapa com a Grup de Treball dins l’Assemblea de la Vila de Gràcia (AdVG), i aquest és el primer mercat que organitzem juntes.
És un mercat on, a més d’intercanviar, podràs conèixer veïns i veïnes que s’organitzen per fer front a la crisi col·lectiva, convençuts que la unió fa la força.
Veïnat com el Grup d’Habitatge de l’Assemblea de la Vila, que vindrà a presentar-nos la campanya “Elitització de la Vila”, amb què vol denunciar i respondre a l’especulació al barri; o la gent de La Tele, un mitjà de comunicació lliure i comunitari que pots trobar a Internet i al canal 37 de la TDT per buscar informació lliure de manipulacions.
En aquest mercat l’Olla Mòbil descansarà i li agafarà el relleu el col·lectiu El Plat, que està engegant un menjador comunitari a l’Ateneu Rosa de Foc. Seran benvinguts els cops de mans!
Com sempre, recordem que portis la teva taula o mocador per posar la paradeta. Intenta portar objectes en bon estat i ser original buscant la manera de satisfer les necessitats de l’altre. Et demanem que recullis la taula abans de marxar i que no abandonis objectes. Per últim, recordem que demanar com a intercanvi que algú et compri alguna cosa és pervertir el sentit del mercat.

S’ha acabat l’estiu, han apujat l’IVA… vine a carregar les piles al mercat de Xaingra!!!

Xaingra (Xarxa d’Intercanvi de Gràcia): xaingra-owner@llistes.moviments.net

Deixa un comentari