Acta Assemblea dia 08 Des.

ACTA ASSEMBLEA 08 DESEMBRE

1. Reunió col·lectius preparació jornades Quin Barri Volem?:

a) S’afegeixen dos col·lectius nous a la llista de col·lectius que col·laboren a la realització de les jornades: Banc Expropiat de Gràcia i CineFórum del Banc Expropiat.

b) Malgrat que cap dels col·lectius està present ens fan arribar informació dels actes que organitzaran amb la qual cosa es pot tancar el calendari del mes de desembre.

c) Dg. 28.12. La Marea Pensionista de Gràcia farà la xerrada Les pensions públiques en perill: Sense lluita no hi ha futur, la faran a les 12,00 h. al Banc Expropiat.

d) Ds. 10.01. L’Assemblea de Dones Feministes de Gràcia organitza la xerrada El model de ciutat i les seves exclusions. Una perspectiva feminista, que durà a terme Maria Rodó.

e) El blog està en funcionament (http://quinbarrivolem.wordpress.com/) i es demana a tots els col·lectius participants, a les components de l’AVdG i a les veïnes en general que facin arribar tot aquell material informatiu (webs, llibres, pel·lícules, actes…) que pugui estar relacionat amb les jornades al correu de l’AVdG: assembleadegracia@gmail.com.

Les dates de 11 i 18 de gener queden confirmades per a La Barraqueta (passi La Ciutat Morta i xerrada) i l’OCA (xerrada sobre la presència policial al barri), respectivament. Falta concretar títols, hora i lloc.

Així mateix queda per concretar la cloenda final del dia 1 de febrer i la manifestació. També falta per concretar la xerrada del 25 de gener: Cooperativisme com a eina de transformació social.

2. Tancament del calendari de les jornades pel mes de desembre:

a) Dv. 12. 1ª Trobada de Bancs Alliberats. Hora: 19h. Lloc: Banc Expropiat de Gràcia (Travessera de Gràcia, 181). Organitza: Banc Expropiat de Gràcia.

b) Dg. 14. En el marc del Mercat d’Intercanvi organitzat per Xaingra, a la Plaça de La Virreina, xerrada: Quin Barri Volem? Lluites Veinals. Amb la participació de veïnes dels barris de La Barceloneta, Gamonal, Gràcia (Plataforma Gràcia Cap a on Vas?); i Raval (Raval no està en Venda) i Nou Barris (Nou Barris Cabrejada) pendents de confirmació. Hora: 12h. Organitza: AVdG. A les 15h. hi haurà un dinar organitzat pel Plat de Gràcia i la Xarxa d’Aliments de l’AVdG.

c) DG 14. Passi del documental El Forat. Lloc: Banc Expropiat de Gràcia. Hora: 19h. Organitza: CineFórum Banc Expropiat

d) Dv. 19. Presentació del llibre d’autoria col·lectiva The city is ours. Una història dels moviments autònoms i okupes des de 1970 fins avui. La presentació anirà a càrrec de Kike Tudela i Claudio Cattaneo autors del capítol El carrer és Nostre! The Autonomous Movement in Barcelona, 1980-2012. Hora: 19h. Lloc: Banc Expropiat. Organitza: Banc Expropiat de Gràcia.

e) Dg. 21. Ruta Històrica sobre Cooperatives i Alternatives Actuals. Falta per concretar l’hora i el lloc de sortida. Quan es tinguin aquestes dades s’haurà de contactar amb la COS, BEx, Aldarull… Organitza: AVdG

f) Dg. 21. Passi de la pel·lícula La Zona. Lloc: Banc Expropiat de Gràcia. Hora: 19h. Organitza: CineFórum Banc Expropiat

g) Dg. 28. Xerrada Les Pensions Públiques en perill: Sense lluita no hi ha futur. Ponent Domiciano Sandoval de la Marea Pensionista Clot-S.Família Hora: 12h. Lloc: Banc Expropiat de Gràcia. Organitza: Marea Pensionista de Gràcia.

h) Dg. 28. Passi de la pel·lícula La Estrategia del Caracol. Lloc: Banc Expropiat de Gràcia. Hora: 19h. Organitza: CineFórum Banc Expropiat

Es decideix no incloure a les jornades el Taller Participatiu sobre el pla d’usos del dia 13 de desembre. Malgrat l’AVdG forma part de la plataforma Gràcia Cap a On Vas?, impulsora del procés participatiu, no així alguns dels col·lectius que col·laboren a les jornades, per tant, no s’ha cregut convenient incloure’l al programa.

De tota manera es fa una crida per què el màxim de membres de l’AVdG vagin al Taller Participatiu, així com es decideix fer una entrada al blog i fer un correu a la llista de veïns informat-hi.

Deixa un comentari