Conflicte laboral Ymca, Treballador@s readmess@es, Juntes podem!

L’assemblea de treballadors/es d’Ymca Barcelona volem transmetre a totes aquelles entitats, organitzacions, assemblees, veïns i veïnes, mitjançant aquest comunicat la situació laboral en la que actualment ens trobem:

El passat divendres 4 d’Octubre es va dur a terme la conciliació entre YMCA i l’assemblea de treballadores d’YMCA Barcelona. A l’acta de conciliació varen assistir els advocats d’ambdues parts i vam arribar al següent acord:

  • Readmissió immediata de les treballadores a efecte del dia 7 d’octubre

  • Manteniment de la jornada laboral que feia cadascuna abans de l’acomiadament

  • Canvi de contracte “d’Obra i Servei” a contracte “Fix-discontinu” de Setembre-Juny

  • Canvi de conveni “De Oficinas y Despachos” de la comunitat autònoma de Madrid pel “d’Acció Social” de Catalunya

  • Reconeixement de la categoria formativa que ens correspon (Diplomat/Llicenciat)

  • Pagament a nivell retroactiu de les quantitats que se’ns deuen des de fa un any.

Gràcies a la lluita feta per l’assemblea i pel suport rebut per les diverses entitats, organitzacions del barri i d’arreu, no tan sols hem guanyat les treballadores d’Ymca Barcelona en les condicions laborals, sino que s’ha fet extensiu a tots els treballadors/es d’YMCA de l’estat espanyol.

Amb aquest comunicat volem transmetre que s’ha resolt el conflicte laboral iniciat i que ja ens hem reincorporat de nou a la feina.

Per altra banda, volem transmetre que malgrat se’ns vulgui fer creure que no es possible fer justícia i lluitar pels nostres drets com a classe treballadora, en aquest cas ha quedat palès que quan els i les treballadores s’uneixen i lluiten unides, tot és possible!

Gràcies a tots i totes!

Assemblea de treballadores d’YMCA-Barcelona

Deixa un comentari