Convocatoria Urgent: Divendres 11 d’Abril

Benvolguts veïns i veïnes,

Des del grup d’habitatge i espai public de la vila de gràcia volem fer una crida a una concentració solidària aquest divendres 11 d’abril a les 9:30 del matí a la porta de l’edifici del Carrer Villaroel n102 (entre Aragó i Consell de Cent).

Al llarg de l’últim més i mig s’han anat ocupant, de diferent manera, varis pisos d’aquest edifici per vàries families, joves i precaris. I aquest divendres a les 10h vindrà l’administrador de finques, algun representant de la propietat i els mossos d’esquadra per a procedir a identificar i denunciar les ocupants.

La finca va passar a mans de l’asseguradora CAHISPA que es troba intervinguda per l’Estat des de 2007. Ara mateix està sota la direcció de la Dirección General de Seguros del Ministerio de Economia y Competitividad del Gobierno de España que la trossejat i intenta col·locar-la a d’altres empreses del sector.

Aquesta crida precipitada, ho sabem, és per a demostrar a les ocupants de l’edifici que no estan soles i que es troben recolzades pels llaços socials que estem intentant construir des de fa 3 anys.

NINGÚ SENSE UN SOSTRE!
RECOLZEM-NOS, AJUDEM-NOS!
SOLIDARITAT I SUPORT MUTU!

Grup d’Habitatge i Espai Públic de la Assemblea de la Vila de Gràcia

Deixa un comentari