G.T. Sanitat

El grup de salut de l’Assemblea de la Vila de Gràcia afirmem que les desigualtats i les deficients condicions de vida i treball son els majors determinants de la salut de les poblacions. Defensem un sistema sanitari públic, d’accés universal, gratuït i de qualitat per atendre la pèrdua de salut de totes les persones independentment de la seva classe social, sexe i raça.
La corrupció i l’espoli que està tenint lloc al sistema sanitari públic català des de fa 3 dècades, fan que es perdin drets, prestacions i qualitat al nostre sistema sanitari. Per aquest motiu el grup advoquem per la reversió de la gestió privada del serveis sanitaris públics de Catalunya , i recolzem la participació democràtica de la ciutadania i les persones treballadores en la planificació i gestió dels centres sanitaris.
Estem en contra de les retallades, i dels repagaments que carga contra els mes febles i malalts. Impulsem i donem suport a la construcció de xarxes de solidaritat i suport mutu entre els veïns i veïnes de la Vila que ajudin a les persones amb necessitats en salut i canviïn els actuals valors potenciats pel capitalisme que prima l’individualisme, el lucre i el negoci.

Reunions: cada dos dijous a les 10h a la Violeta

Deixa un comentari