MANIFESTACIÓ 23F! IMPORTANT!

L’assemblea Groga de Gràcia convoca tots el col.lectius, veïns i veïnes de la Vila!
divendres 15 de febrer 19h al Banc Expropiat, reunió de preparació de la manifestació del 23F,

“Us animem a participar a una reunió oberta per decidir què fem des de la Vila de Gràcia per la mani del 23F, una mani en la que participaran col·lectius de diferents sectors i barris de Barcelona.

La reunió serà aquest divendres 15 a les 19h al banc Expropiat (Travessera de Gràcia 181).

Tots sabem els motius, per tant, us passem directament la informació (més avall) de qui va anar a l’assemblea del passat dia 8, on més de 15 col·lectius van treballar per concretar els itineraris de la manifestació, que es farà en tres columnes.

Què farem des de Gràcia per la difusió i l’acció? Vine aquest divendres!!
Manifestació 23F: fem-los fora! Juntes Podem! Lluitem per la justícia social!”

Proposta d’ordre del dia de la reunió de divendres 15, obert a tothom:

http://titanpad.com/J8XtKJ8dss

Assemblea Groga de Gràcia

Informació de l’última reunió 23F a l’Ateneu Rebel de Poble Sec, el passat divendres 8.

Van assistir molts col·lectius, com Ass. Groga de Gràcia, Ass Sant Martí, Ass Poble Nou, Ass Sants, Ass Poble Sec, Coordinadora laboral de centres sanitaris, Ass. Interins, Coordinadora Interzones, PUDUP, Ojocontuojo, Stop Bales de Goma, Auditoria del Deute, tercer sector (samarretes taronges), CGT, USTEC, SEPC…

1. La manifestació 23F es dividrà en tres columnes:

– Drets socials / sector públic: educació, sanitat, bombers, sector social… – Punt de sortida: Palau de Mar – Conselleria de Benestar Social (per posar èmfasi en tercer sector i sector social (samarreta taronja) ja que sempre queden difosos)
– Drets laborals: Telefónica (comencen vaga de fam el mateix 23F), aturats – Punt de sortida: (Comitè Empresa Telfònica a Marqués Camposagrado)
– Antirepressió: ojocontuojo, stop bales de goma, papers per a tothom, tancament de CIEs – Punt de sortida: Casp-Pg. de Gràcia

Encara està per determinar la distribució exacte, ja que és possible que alguna columna quedi més reduïda i s’ha de vigilar que això no passi.

2. Hem quedat a les 18.30 per unir totes les columnes a Plaça Catalunya, d’allà cap a Sant Jaume (el Parlament no es va veure bé perquè seria fosc i ningú ens veuria).

3. Es va parlar de passar per les seus de PP i CiU, finalment no ha estat possible. Des de Gràcia podríem fer una visita a CiU

4. Stop Bales de Goma té demanat el permís de Plaça a Catalunya a Sant Jaume. Es va acordar a l’assemblea comunicar recorregut de les tres columnes També es va acordar que fossin els sindicats els que signessin el comunicat (CGT i USTEC ho estan consultant).

5. Lema general: “fem-los fora, juntes podem”. Es deixa un espai en blanc al cartell perquè cada columna/sector afegeixi el sublema o el que cregui convenient, per exemple, “contra l’expoli a la pública, fem-los fora”, “per una sanitat pública, fem-los fora”, o el que sigui. A més de posar les hores i els llocs.

6. Difusió: es va acordar fer uns 2.000 cartells. El finançament serà una aportació voluntària de cada col·lectiu, al voltant dels 15 euros, però depèn de la situació econòmica de cada col·lectiu…
També es farà difusió en ass de barris. La roda de premsa es farà amb un representant de cada col·lectiu.

Deixa un comentari