Trobada en defensa de la Sanitat Pública, Sofà a les places, 30/6

El Grup de Salut de l’Assemblea Vila de Gràcia i la Comissióde Salut de l’Associació Veïnal Vila de Gràcia fem  “sofà a les places “ i parlem del que està passant amb el nostre sistema sanitari i com els poders econòmics i polítics l’estan destruint.

El dia 30 de juny vàrem anar a la plaça del Diamant per parlar amb els veïns i veïnes de com les retallades tenen l’objectiu de destruir la sanitat publica per desprès privatitzar-la. També de com el sistema de gestió públic-privat, endegat pels successius governs de CIU i PSC dela Generalitatde Catalunya, ha generat corrupció i clientelisme i ha permès que es robin molts diners a la sanitat pública.

D’altra banda vàrem denunciar el trencament de l’atenció sanitària com un dret de ciutadania per tothom i l’exclusió de la població més necessitada i vulnerable com les persones nouvingudes d’altres països en situació irregular.

També estem reflexionant sobre com la indústria farmacèutica i altres indústries del sector estan medicalitzant i colonitzant les nostres vides i com això ens ha tret autonomia per fer front als problemes a partir dels recursos personals, familiars i socials.

No a les retallades i a la privatització de la sanitat pública

Sanitat per a tothom, no a l’apartheid sanitari

Per la transparència i un canvi de model de gestió als centres sanitaris públics que elimini el frau i el robatori de diners públics

Per recuperar la confiança en nosaltres com a persones i comunitat, no a la medicalització de la vida

 

 

 

Deixa un comentari