[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4263: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
Assemblea de la Vila de Gràcia • Tauler de control de l’usuari • Condicions d’ús

Assemblea de la Vila de Gràcia

Aquí comença tot
Hora i data actual: 19 abr. 2019, 22:38

Totes les hores són UTC + 2 hores


Assemblea de la Vila de Gràcia - Condicions d’ús

En accedir a “Assemblea de la Vila de Gràcia” (a partir d’ara “nosaltres”, “Assemblea de la Vila de Gràcia”, “https://assembleadegracia.com:80/forum”), accepteu les condicions legals següents. Si no accepteu totes les condicions legals següents, si us plau no accediu ni utilitzeu “Assemblea de la Vila de Gràcia”. Aquestes condicions poden canviar en qualsevol moment i ens esforçarem al màxim per informar-vos. Això no obstant, és recomanable que les reviseu regularment ja que l’ús continuat de “Assemblea de la Vila de Gràcia” després que aquestes canvïin implica que les accepteu a mesura que s’actualitzen o s’esmenen.

Els nostres fòrums utilitzen phpBB (a partir d’ara “ells”, “el phpBB”, “www.phpbb.com”, “phpBB Group”, “phpBB Teams”) un programa per a la creació de fòrums distribuït sota la “Llicència pública general” (a partir d’ara la “GPL”) que us podeu baixar des de www.phpbb.com. El phpBB només facilita els debats a través d’Internet, el phpBB Group no és responsable de què permet o no en termes de cotingut o conducta. Per a més informació sobre el phpBB, dirigiu-vos a: http://www.phpbb.com/.

Accepteu no publicar material abusiu, obscè, vulgar, difamatori, d’odi, amenaçant, orientat sexualment o de qualsevol altre tipus que pugui violar qualsevol de les lleis del vostre país, del país en què “Assemblea de la Vila de Gràcia” està allotjat o qualsevol llei intenacional. Si ho feu, és possible que us expulsin de manera immediata i permanent, amb una notificació al vostre proveïdor d’Internet si fos necessari. L’adreça IP de totes les vostres entrades és enregistrada per ajudar a fer complir aquestes condicions. Accepteu que a “Assemblea de la Vila de Gràcia” tenim dret a eliminar, editar, moure o tancar qualsevol tema quan ho considerem necessari. Com a usuari accepteu que la informació que heu introduït quedi emmagatzemada en una base de dades. Tot i que aquesta informació no es proporcionarà a tercers sense el vostre consentiment, ni “Assemblea de la Vila de Gràcia” ni phpBB assumiran cap responsabilitat per qualsevol atac al sistema que pugui comprometre les dades.

cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Traducció del phpBB: Isaac Garcia Abrodos