[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4263: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
Assemblea de la Vila de Gràcia • Mostra el tema - ACTA espai de coordinacio 26 octubre

Assemblea de la Vila de Gràcia

Aquí comença tot
Hora i data actual: 21 abr. 2019, 19:08

Totes les hores són UTC + 2 hores
Publica un nou tema Respon al tema  [ 1 entrada ] 
Autor Missatge
 Assumpte de l’entrada: ACTA espai de coordinacio 26 octubre
EntradaPublicat: 30 oct. 2012, 10:51 
Desconnectat

Membre des de: 27 maig 2011, 02:02
Entrades: 320
Acta Interbarris 26 Octubre. Inici: 18,30h
Assisteixen Sant Andreu, Les Corts, Sants, Eixample Esquerra, Eixample Dreta, Gòtic, Vila de Gràcia, Guinardó, Poblenou i Sarrià - Sant Gervasi

0. PRESENTACIÓ DE L'ESPAI
1. RODA DE PRESENTACIONS
2. VALORACIONS
3. PROPOSTES DE LES ASSEMBLEES
4. VAGA GENERAL
5. TORN OBERT DE PARAULES
6. ORGANITZACIÓ PROPERA INTERBARRIS

________________________________________________

1. VALORACIONS
- 25S Rodeja el Congrés:
Sant Andreu: Es va anar bastant a remolc de la convocatòria madrilenya
Sàrria: Va faltar combativitat en la convocatòria malgrat que va ser una acció positiva
- 13O
Eixample: DRY va retirar l'oferiment d'editar un cartell quan se'ls hi va demanar que no estigues el seu logo. Malgrat la poca difusió les assemblees van participar-hi i es van fer seva la convocatòria. Havia de ser una setmana de lluita però es va quedar en una mani.
Gòtic: Esperàvem més coses. Volen recordar que va ser una iniciativa dels barris però a l'hora d'organitzar-ho només hi havien dos barris. Aporten la reflexió que no té sentit que es facin apostes conjuntes dels barris de mobilitzacions si després hi ha assemblees que no hi participin. Pel que fa a les despeses de la jornada es varen repartir sis guardioles a persones de les assemblees, dues de les quals encara no han tornat i no se'n sap res. Es calcula que amb el recaptat de les guardioles restants ja cobrim les despeses.
Eixample: Creuen que el tema del deute és clau actualment i que només assistissin tres mil o quatre mil persones a la manifestació demostra que la gent encara desconeix el tema.
Les Corts: Valoració positiva, la mani va estar bé amb una assistència digna. El recorregut va estar ben traçat, però el camió amb música impedeix que la gent canti consignes.
Eixample: Volen saber si les despeses del camió s'han pagat i com es van decidir les consignes.

- Jornada de Reflexió: Es va posposar per al 1D, de moment sis assemblees han aportat propostes, se'n poden enviar de noves fins el 15N. Dia 16N a les 19h al banc expropiat de Gràcia hi ha reunió del GT per acabar de preparar la jornada.
Gòtic expressa que necessiten concrecions sobre els objectius de la jornada de reflexió, les Corts tenen la mateixa necessitat. Afegeixen que tenien entès que només era per reoorganitzar l'espai de coordinació no per proposar accions concretes. El GT respon que alguns barris han presentat propostes tant a nivell organitzatiu de l'espai de coordinació com d'accions concretes. I que les dues opcions no són contradictories. El que sí que és cert és que a la jornada de reflexió s'ha de saber ordenar-ne el debat. És una de les tasques que té pendent el GT per a la reunió del 16N, organitzar el debat per que totes les propostes es puguin parlar. La proposta de format que té el GT en ment és:
Matí: Exposició de totes les propostes pels barris que les han plantejat. Se'n farà una selecció de les que tinguin més suport entre els participants.
Tarda: Debat més a fons sobre el contingut de les propostes amb més suport
En tot cas és imprescindible la màxima participació a la jornada de reflexió del 1 de desembre.
Durant l'Espai de Coordinació es proposa i s'accepta que en la jornada també es parli de recuperar el contacte amb les assemblees socials de la corona metropolitana.


2. PROPOSTES

- GT campanya contra La Caixa: Actualment el grup de treball no funciona, doncs no té gaire participació. Es va deixar obert reactivar el grup de treball si les assemblees si impliquen.
- Desnonament Urdangarin (Sàrria- Sant Gervasi): De moment han recollit informació sobre la propietat de l'Urdangarin, qui encara viu allà. Però més enllà no han iniciat res, esperaven la implicació de més assemblees. Les Corts ho van debatre i ho veiem més com una acció de barri que no pas conjunta amb altres barris. En tot cas la participació de gent de fora del barri hauria de ser a títol individual.http://titanpad.com/propostessarria-santgervasi
- Acció contra la Pista de Gel de pl. Catalunya: (Sàrria- Sant Gervasi): De moment una persona de l'assemblea ha fet un escrit en forma d'instància dirigit al Trias; aquest text ha estat presentat a Ecologistes en Acció, al vicepresident de la FAVB i a Fotomovimiento. La idea d'aquesta persona era convocar una roda de premsa abans que s'instal·li la pista de gel per denunciar les intencions de l'Ajuntament. A les Corts van debatre fer l'acció i la veuen bé sempre que sigui una acció de denúncia abans que s'instal·li la pista, sinó, veuen contraproduent fer-la quan funcioni la pista amb famílies utilitzant-la.
BRIGADES INFORMATIVES: És una proposta oberta a tots els barris. De noment coordinats amb Sants han creat un espai web on bolcar material de difusió (sense signar) per compartir-lo amb la resta de barris. Sobre el tema Sàrria-Sant Gervasi informa que arran del 25s al parlament s'ha creat un grup de treball més enllà del 15M on participn Cafèambllet, La Directa, La Tele i algunes assemblees de barri. El GT està obert a noves incorporacions de col.lectius i material de difusió, sempre que no vagi signat doncs l'objectiu és que es pugui utilitzar arreu e Catalunya. S'acorda que el grup enviara un correu recordant que existeix aquest lloc on descarregar informació les condicions d'acces (comptes oficials si es vol editar) i un petit manual per carregar/descarregar material.
Eixample proposa que l'Espai de Coordinació tingui accés al web de Les Corts des d'on descarregar el material de difusió. Recordar que segueix faltant gent per gestionar el web de l'Espai de Coordinació.


3. VAGA GENERAL

- Eixample Esquerra: Reunió el 30N. Participaran a la mani de la tarda del 31O. Les AMPA's estan preparant un cercavila reivindicatiu per la Vaga General del 14N. Amb la idea de fer una vaga de consum, estan preparant una acció de cara als comerços del barri que consistirà en un concurs de males pràctiques, juntament amb els sindicats combatius aniran recollint les denúncies de les empreses explotadores i la guanyadora/res se'ls hi fara boicot.
- Can Baró: Proposen a les assemblees properes fer un cercavila el 31O i desprès baixar juntes a la manifestació de la tarda. De moment no han parlat que faran concretament el 14N
- Vila de Gràcia: Treballen a través del Comitè de Vaga que es reuneix setmanalment. Faran agitació pel 31N.
- Guinardó: Convocaran un comitè de vaga per treballar amb gent de fora de l'assemblea. Es coordinaran amb el comitè de Gràcia.
- Sarrià - Sant Gervasi: per al 14-N, s'està treballant per fer un comitè de vaga més potent, que inclogui diferents col·lectius, que el que es va fer per al 29-M, en què l'Assemblea va ser el piquet principal del Districte
- Poblenou: Van debatre-ho i com a assemblea es donarà suport a la Vaga Genera del 14N. S'anirà més enllà del tema laboral i es buscarà una vaga de consum i de treball domèstic.
- Les Corts. Tractaran el 31O com un dia de lluita pedagògica. Per la Vaga General han fet un comitè de vaga amb col.lectius com Arran, l'ateneu independentista i la CUP.
- Sant Andreu: Degut a que la convocatòria del 310 ha perdut rellevància no si treballarà. Si es participarà en la Vaga General i es convocarà comitè de vaga obert els dilluns i ho tractaran a les seves assemblees. Han tingut debat sobre el nivell de combativitat davant els comerços que no tanquin i preparen material de difusió.
- Eixample: Ho faran a través d'un comitè de vaga més ampli. El 31O faran un cercavila pels centres educatius i de moment no han parlat que faran a la tarda.Faran un piquet combatiu pel 14N.
- Sants: Tenen debat sobre la combativitat que han de donar a la Vaga General. Faran un piquet pel barri. Ja hi ha comitè de vaga i estan treballant. Faran un debat intern els dies previs sobre els diferents model de vaga.
-Gòtic: Transmet un missatge de l'assemblea del Raval. Preparen un comitè de vaga i s'implicaran a la jornada de lluita del 31O. Pel que fa al Gòtic, el 31O no han pogut preparar res però aniran a la mani de la tarda i pel que fa el 14N formaran un comitè de vaga el dilluns 5 a les 19:30 h al local de l'Associació de Veïns i Veïnes del Barri Gòtic, plaça Regomir, 3 – principal: http://tinyurl.com/8dv27yf


Properes reunions amplies de preparació de la Vaga General:
Reunió preparatoria 29O Casa de la Solidaritat 19h
Reunió amplia Coordinadora Laboral: 5 de novembre 18,30h a l'Espai Agora de Pl. Catalunya.

S'acorda fer un Espai de Coordinació extraordinari per les assemblees de barri puguem parlar només de la Vaga General del 14N: El dia 9N a les 17,30h a la Casa Groga (Fort Pienc). S'intentarà avisar a les assemblees de barri de la corona metropolitana perquè puguin participar en aquesta assemblea. De cara a aquesta reunió les assemblees han de portar una postura sobre aquests temes:

1. Possibilitat de fer un piquet central al migdia del 14N
2. Bloc propi a la manifestació de la tarda o junt als sindicats i quins?

Reunió Grup de Treball de Transport: Al mateix dia i lloc a les 19,30h.

tinyurl.com/cwKjb5z

5. TORN OBERT DE PARAULES:

-Privatització de l'aigua: El representant de el Gòtic proposa que tots els barris debatin la possibilitat de adherir-se al manifest/proposta “L’adjudicació d’Aigües Ter – Llobregat és inconstitucional”: http://tinyurl.com/d4r4wzj i si tots hi estan d'acord fer una adhesió conjunta amb el nom que es decideixi. També demanen fer servir el resum de què fer i com col·laborar amb la campanya: http://tinyurl.com/d3c9nn2. En relació al tema Poblenou informa que la seva comissió de consum està engegant un petita campanya per tractar el tema.
- Es comenta que les ultimes actes de les reunions d'interbarris encara no s'han penjat al web de l'Espai de Coordinació.


6. PROPERA INTERBARRIS

Es farà a Guinardó el 14 de desembre.


Torna a l’inici
 Perfil  
 
Mostra les entrades dels darrers:  Ordena per  
Publica un nou tema Respon al tema  [ 1 entrada ] 

Totes les hores són UTC + 2 hores


Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant


No podeu publicar temes nous en aquest fòrum
No podeu respondre en temes d’aquest fòrum
No podeu editar les vostres entrades en aquest fòrum
No podeu eliminar les vostres entrades en aquest fòrum
No podeu publicar fitxers adjunts en aquest fòrum

Salta a :  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Traducció del phpBB: Isaac Garcia Abrodos